• ✅ ALLTID FRI FRAKT
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
✅ 100.000 NÖJDA KUNDER

Trådlöst vattenlarm med wifi - ett måste i alla hem

  • 599 kr
  • 299 kr
✔ Köpta 2500+
Köp idag - betala om 30 dagar
Köp fler - Betala mindre
259 kr / st vid köp av 2 eller fler.️Gratis frakt
️Fler än 100 000 nöjda kunder
Betala smidigt med Klarna eller Swish
Dela

Undvik dyra kostnader vid vattenskador!

Vattenskador uppstår ofta helt osynligt då vattnet ofta sugs upp ljudlöst av materialet runt omkring vattenläckan. Först när skadan redan blivit omfattande upptäcks den. Ett vattenlarm, även kallat läckagevarnare, larmar vid ett vattenläckage.
Vattenläckagedetektorn är ett perfekt tillbehör till ditt hem. Detektorn ansluts direkt till ditt Wifi utan att en separat hubb krävs. Gör det enkelt att övervaka vattenläckage på svåråtkomliga ställen som tex under kyl/frys, diskho, tvättmaskin, diskmaskin osv. Detektorn må vara enkel att använda, men löser ett mycket komplicerat problem. De flesta vattenläckor börjar på svåråtkomliga ställen.

Äntligen kan du nu övervaka riskområden och få en tidig varning om vatten detekteras, innan det blir ett stort problem. Allt du behöver göra är att placera enheten där det kan finnas ett problem. Du kan använda den praktiska, tunna extendern för att övervaka svåråtkomliga ställen.

Om den trådlösa vattendetektorn känner av vatten utlöser detektorn en ljudsignal för att varna dig och skickar ett pushmeddelande till din mobiltelefon. Vid första tecknet på problem är du redo att agera. Med en trådlös räckvidd på upp till 45 meter kan denna detektor placeras på de mest svåråtkomliga ställena i hemmet eller på kontoret.

Batterier: 2 st AAA
Fungerar till alla mobiltelefoner